Gårsdagens antrekk

, , 8 Comments

Innser at jeg er lovlig seint ute med å poste bilder fra 17. mai, men siden musearm og Photoshop er en elendig kombinasjon så håper jeg at jeg er tilgitt likevel. Bildet til venstre er litt blurry fordi det var et av de siste bildene jeg tok og da var jeg sånn passe utslitt i armen etter å ha holdt opp det bittelille kompaktkameraet mitt i ti minutter i strekk, haha.

Her er jeg altså på vei til den tradisjonelle 17. mai-lunsjen hos Prinsessevennen iført kjole fra Rett & Slett, kåpe fra Risøe og sko fra Faith. Sløyfen i håret er et DIY-prosjekt; opprinnelig en smokingsløyfe kjøpt på UFF.

 

8 Responses

 1. Frøken Makeløs

  June 16, 2009 16:19

  Caroline: Oi! Takk! *rødmer*

  Sandra; Sulvis, Krissy: Takk og takk :-)

  Amélie: Tusen takk! Ja, kjolen er fra Rett & Slett, liker stilen deres veldig godt! God sommer til deg også!

  Carina: Det tviler jeg på, det er hvertfall et par år siden jeg kjøpte den. Enig i at den er fin, faktisk så fin at jeg sendte den med foreldrene mine da de skulle til Thailand sånn at de kunne få sydd en silkekjole til meg med den som mal. Den ble også veldig fin! :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


six × 2 =

CommentLuv badge