Gårsdagens antrekk

, , 7 Comments

Gul genser fra BikBok, grå genser fra Atmosphere, skjørt fra Mexx.

Disse gårsdagens outfit-postene må ikke tolkes så veldig bokstavelig. Dette bildet er tatt tidligere i uken og etter å ha fotografert meg selv på Indiska, kjøpte jeg en masse blomster og stearinlys og gikk hjem for å vente på våren.

I går derimot, hadde jeg på meg noe helt annet og var på Bar Boca og drakk champagnecoctail med Homovennen og Frøken Fräken. Ikke bare er det fabelaktig å ha en sånn dekadent onsdag innimellom – jeg hadde til og med en unnskyldning for feire litt. Henne.no følger visst med på denne bloggen via Twitter og fikk dermed med seg min oh-so kritiske post om Oslo Fashion Week her forleden. Vips så var jeg intervjuet og spurte naturlig nok meg selv hvor det ble av den røde løperen og champagnen og kjendisstatusen. Vel, en av tre er jo ikke så aller verst. Jeg kan forøvrig anbefale Bar Boca på onsdager; så vidt jeg forstod er det fast croonerkveld der da. Litt corny og veldig kult.

 

7 Responses

 1. Alt godt

  February 19, 2009 21:17

  Kult! Gøy at nokon følgjer med det ein gjer. Eg vart kontakta av eit reisemagasin her om dagen, der nokon hadde lese noko eg hadde skrive om reising. Det er jo spennande, å lenge dei ikkje vil at du skal levere masse utan å betale for det.

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  February 19, 2009 21:30

  Håttstøff: Gfete! ♥

  Alt Godt: Gratis! Veldig stas at mediene følger med på hva som skjer i bloggeverden – det er jo fornuftig av dem også. I dette tilfellet var det ikke snakk om noe arbeid for min del, bare en hyggelig tlf samtale med en journalist :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


one × = 7

CommentLuv badge