Hektiske tider

, , 10 Comments

Livet er noe hektisk for tiden. Jeg er i innspurten av to jobbprosjekter, planlegger dagene mellom min egen leilighet og Helten sin, forsøker å selge den første samt å finne et sånn passe rimelig palass som vi kan bo i begge to. I tillegg kommer det gjerne en spontanfest her og en kjærestebursdag der, et viktig ærend, noen sommerferiefunderinger og en oppdagelse av at man plutselig har fått minst dobbelt så mange familiesammenkomster å delta på som da man var alene.

Hadde jeg vært litt mindre opptatt av å ha oversikt hadde jeg sikkert bare gitt opp og latt meg føre av gårde med strømmen, men neida. Hodet er til enhver tid over det berømte vannet mens jeg springer rundt og forsøker å avslutte ting et sted, starte prosesser et annet sted og holde alle trådene samlet. Jammen bra jeg er en racer på logistikk og planlegging, ellers hadde det ikke gått særlig bra i lengden.

Men egentlig er det jo helt meningsløst å klage over at jeg har det travelt. For med de overnevnte prosjektene er jobben morsommere enn på lenge, det er sommer i Oslo og ikke minst er jeg helt ør av lykke over å skulle flytte sammen med den fineste mannen i hele verden. Og om det gjør meg til en Pollyanna så kan jeg leve veldig, veldig fint med det.

Illustrasjon: Suero

 

10 Responses

 1. mykstart

  June 8, 2009 07:57

  Ør-av-lykke-følelsen skulle jeg gjerne vært fylt opp av gitt. Man har det selvsagt slettes ikke så verst, men hvor er verdens fineste mann mon tro? Litt ute av syne i øyeblikket gitt. Nyt følelsen, det virker som du gjør det..men jeg sier det for det. Nyt det.

  [Reply]

  Reply
 2. Astrid

  June 8, 2009 11:23

  Aaah, slik go’stress er ganske så greit egentlig. Man har masse å gjøre, men det er de fine tingene. Og gratulerer med snart samboer da – helt fantastisk gøy å ha fulgt med fra starten via bloggen din. Lukter jeg en filmatisering av det hele? :)

  [Reply]

  Reply
 3. ithil

  June 8, 2009 12:58

  Tilfeldigvis vet jeg hvem som har laget illustrasjonen og tilfeldigvis er han ikke overvettes begeistrert for at folk bruker tingene hans uten lov :S Det er Jeff Thomas (http://azuzephre.deviantart.com/) som er opphavspersonen bak bildet du har brukt her. Tenkte det var greit at jeg sa ifra til deg om det, siden jeg også blir litt hissig når jeg oppdager at folk har tatt mine bilder :)

  [Reply]

  Reply
 4. fru storlien

  June 8, 2009 14:20

  Nå har jo du litt mer å glede deg over enn frøken Pollyanna, så det er liksom ikke så irriterende! Jeg husker den evinnelige være-glad-leken hennes som utpreget gladkristen propaganda ( men det kan jo skyldes oppvekst og at den ble brukt som søndagsskole-referanse)

  [Reply]

  Reply
 5. Frøken Makeløs

  June 8, 2009 17:22

  Mykstart: Jeg vet hvor han er. Men jeg sier det ikke bort :-D

  Magfly: Det tror jeg også! Hurra!

  Une: Som jeg så meg nødt til å fjerne.. Men den nye er da ikke så verst den heller? :-)

  [Reply]

  Reply
 6. Frøken Makeløs

  June 8, 2009 17:25

  Astrid: Ja, jeg syns også det er moro at dere har vært med helt fra starten! Filmatisering? Hvis noen har lyst så skal de alltids få lov :-)

  Ithil: Jeg hadde glemt å kreditere (passet jo bra siden posten handlet om at jeg er stressa, haha), det pleier jeg alltid å gjøre. Men nå er den uansett byttet ut med en annen illustrasjon som er publisert under creative commons-lisens :-)

  Fru Storlien: Ikke sant? Jeg har så mye å glede meg over at jeg blir helt svimmel. Stakkars Pollyanna, hun var en tapper ung jente! :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


nine − = 2

CommentLuv badge