Hvem har smittet meg med sosingen sin?

, , 2 Comments

Homovennen er en organisert mann. Det hviskes fremdeles i krokene om det Excel-arket han lagde da han og jeg og Frøken Fräken dro på bilferie sammen for to år siden, det som inneholdt informasjon om dager, strekninger, kilometre, tidsbruk, overnattingssteder og hvor og når vi skulle stoppe for å bedrive sightseeing. Det eneste som ikke var lagt inn var hvor vi skulle ha tissepauser, ellers tror jeg alt var nøye planlagt på forhånd. At vi kom tilbake til Oslo to dager før vi skulle uten at noen skjønte hvorfor, er en annen sak.

Uansett. I tillegg til å være organisert så er han også en punktlig mann. Det vil si, han pleide å være. Som så mange andre har han tillagt seg noe dårligere vaner på dette området med årene, han påstår til og med at det er jeg som har stjålet punktligheten hans. (Den idéen må antagelig ha oppstått den ene gangen jeg var presis, vanligvis er jeg jo minst like forsinket som alle andre).

Selv har jeg også merket en skummel utvikling den siste tiden. Jeg som alltid har hatt superkoll på hva jeg har hvor og aldri har hverken mistet eller blitt frastjålet så mye som en trykknapp, har i løpet av kort tid mistet både husnøkler og mobiltelefon. Det er så utypisk meg at jeg begynner å lure på om det rett og slett er noen som har smittet meg med sosingen sin. Ufint er det!

I den grad det finnes noe sånt som en misteliste, så regner jeg med at etter nøkler og mobiltelefon så kommer lommebok. Derfor bærer jeg min mellom tennene inntil videre og håper det snart dukker opp en eller annen som kan smitte meg tilbake til mitt vanlige, ryddige jeg.

Illustrasjon: Franckie

 

2 Responses

 1. Carro

  June 19, 2009 14:35

  Jeg er altså født sosete. Det har gått så langt at folk tar med seg mat når de kommer på besøk. Fordi de antar at jeg har glemt av halvparten av ingrediensene. Men det som er mest sannsynlig er at jeg også har glemt av at de kommer på besøk.

  Jeg kan sjelden nåes på mobilen, fordi jeg nesten aldri vet hvor den er. Jeg kan til og med glemme at jeg snakker med folk, og bare gå midt i samtalen. Jeg vet. Jeg er fryktelig irriterende. Men samtidig. Så er det fint at folk blir gledelig overrasket over at jeg har laget maten ferdig til de kommer, at jeg i det hele tatt er hjemme når de kommer og tar telefonen.

  Men jeg jobber med saken. Nå har jeg begynt med yoga, for å bedre fokus og gjøre meg til en smidig ballerina. Kan være greit når jeg må lete etter mobilen på fryktelig upraktiske steder.

  Det var forresten godt å ta turen innom igjen. Du er flink! Veldig flink. Det gjør meg glad!

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  June 24, 2009 17:53

  Det der høres skikkelig ille ut, jeg tror jeg hadde klikket bittelitt om vi hadde vært venner og jeg måtte forholdt meg til at du plutselig glemte at jeg skulle komme på besøk eller – gisp – at vi sto og snakket sammen.

  Yoga er bra! Bare ikke forvent at du skal morfe inn til et helt nytt menneske etter to måneder, så har du mye å glede deg til.

  Åh, så hyggelig å høre! Nå gjorde du meg glad! :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


five + = 9

CommentLuv badge