I dag tenker jeg på

, , 6 Comments

I dag tenker jeg på Amelie78, som akkurat nå gjennomgår den største sorg. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det kan være, jeg vet hvilket sjokk det var da vi mistet lille embryo i uke 12 i fjor – og hvordan er det da å miste et barn etter fullgått svangerskap? Det er umulig å forstå, det er for stort og altfor, altfor vondt.

Jeg har fulgt Amelie så lenge at det føles som jeg kjenner henne selv om vi aldri har møttes. Hun skriver nært og varmt og deler raust sine filosofiske betraktninger og lykkelige hverdagsglimt med alle som vil lese. Nå har hun og familien det vondere enn noen burde få oppleve og jeg er stum og tom for ord.

Da jeg leste teksten hennes i dag kunne jeg høre lille Bolla vår som lå fornøyd i babygymen sin og pludret. Livet er så skjørt og urettferdig noen ganger, det er nesten ikke til å fatte. Ta vare på hverandre, alle sammen. Lov meg det i dag.

Illustrasjon:Kkarden

 

6 Responses

 1. Line W

  June 3, 2011 11:47

  Kjære vene, så voldsomt vondt. Tøff lesing for en som er 36 uker i dag, men etter å ha grått triste tårer, tvinger jeg meg selv til å tenke at det er eksepsjonelt sjelden noe slikt hender.. All min sympati til søte Amelie, jeg kan ikke forestille meg hvilken enorm påkjenning og hvilken følelsesmessig berg-og-dal-bane det må være å skulle føde et dødt barn. Jeg antar det rett og slett er et helvete.

  [Reply]

  Reply
 2. Frk Frydefull

  June 3, 2011 21:41

  Det finnes ikke ord . . . Sender gode tanker og håper at det blir fine øyeblikk i håpløsheten.

  [Reply]

  Reply
 3. Villkatta

  June 7, 2011 06:32

  Uff, dette var tragisk og rørende lesing. Jeg er i uke 37 i svangerskapet og kjenner jeg blir ubeskrivelig rørt av å lese det. Det finnes ikke ord.

  [Reply]

  Reply
 4. Cathrine

  June 15, 2011 17:12

  ‘Ikke visste vi at så små føtter kunne sette så dype spor’

  (leste det i en dødsannonse for en måneds tid siden, og kan begynne å gråte bare ved å tenke på det)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


eight − = 3

CommentLuv badge