Ikke lov å slacke

, , 7 Comments

Det er ikke lov å begynne slacke rundt selv om man brått (ok, kanskje ikke så veldig brått – men sant) er blitt kjæresteløs. Tvert i mot bør man finne frem både kjole og perler og prinsessekrone. Min mormors venninner pleide å si at det å pynte seg handler ikke om forfengelighet – det er en plikt.

I dag morges gikk en kollega et stykke bak meg på vei til jobb, og før hun skjønte at det var meg rakk hun å tenke “hvordan klarer den dama å gå på de hælene der?”. Jeg hadde tatt på mine nye, 12 cm høye, før-tilbuds-pris 1400 kroners sko (jeg kjøpte dem ikke til den prisen – er du gal?) og følte meg sånn passelig kongelig.

Den følelsen var bra å ha i dag.

(Oi. Hvis jeg skal fortsette på denne måten bør jeg absolutt få både nytt kamera og ny plassering av speilet. Eventuelt en fotograf…? Dessuten er det jo rene sjansespillet å prøve å få bildene til å passe inn i en post. Noen som har peiling på sånt?)

 

7 Responses

 1. Tja

  August 26, 2008 11:16

  Stiller både som fotograf og grafiker. En dag med brukbart vær så kan vi ha fotoshot i frognerparken.

  Kanskje jeg kan hjelpe deg med slike bilder, jeg sendte deg en mail på gmail så kan du jo evnt. svare på den.

  Ha en fortsatt fin prinsesse dag. ;-)

  [Reply]

  Reply
 2. Tonita

  August 26, 2008 19:17

  Funker veldig bra synes jeg. Du skal jo ikke framstå slik at du blir gjenkjent hvor du enn går – skal du vel.
  Snacksne sko.

  [Reply]

  Reply
 3. Gretten

  August 26, 2008 20:43

  Hmmm det var jo trist å høre at du er tilbake i de singles rekker. Jeg for vel si velkommen allikevel. Hvis det er greit så kommer jeg til å henge ut litt her fremover. Lenge siden nå :-)

  [Reply]

  Reply
 4. Frøken Makeløs

  August 26, 2008 20:56

  tja: haha, jeg tror ikke jeg egner meg som fotomodell – men ellers hjertelig takk! bilderedigering derimot, skal du ikke se bort fra at jeg ber om litt assistanse med.

  (vanskelig å ha prinsessedag med alt regnværet i dag, men man gjør så godt man kan.. :-)

  hr kristian skeie: åh, og det kommer fra en vaskeekte fotograf! jeg er kjempekry, hurra!

  tonita: nei det er jo sant, jeg skal jo ikke bli schenndis heller. fnis.

  takk, jeg er veldig fornøyd med dem! (og de er faktisk ganske gode å gå med også, sånn relativt sett..)

  gretten: takk for velkomst! og du er jo alltid velkommen her, vet du vel. trenger ikke be om lov for det vel! :-)

  [Reply]

  Reply
 5. Gretten

  August 26, 2008 21:37

  Selvsagt skal man spørre. Det var slikt jeg lærte i min særs borgerlige oppdragelse som mine foreldre gav meg.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


4 × six =

CommentLuv badge