Jinxa

, , 16 Comments

Hvor mye skal egentlig til for å jinxe bryllupet sitt?

Sett at man kjøper en brukt brudekjole og har den på seg fest. Sett at man glemmer å bære den med ærefrykt og i stedet starter med å spjære den i ryggen, fortsetter med å søle rødvin på den og avslutter med å grine i den.

Sett at man videre lar være å bruke flekkfjerningsspray på den og angrer to minutter etter at man har levert den til rens fordi man syns det ble for dyrt. Sett at man så løper tilbake til renseriet og ber mannen der om å ikke bare glemme å rense kjolen, men også å kaste den fordi man ikke for sitt bare liv kan skjønne hvorfor man skal ha en brukt, rødvinsflekkete brudekjole hengende i skapet.

Sett at man til slutt går ut fra renseriet med en vond klump i magen og en sterk følelse av at dette aldeles ikke er sånn man burde behandle en brudekjole. Har man jinxa sitt eventuelt fremtidige bryllup da?

 

16 Responses

 1. Örn

  October 30, 2007 15:28

  Töllefrökna! Nei du har ikke jinxa noe som helst, du har bare reddet deg selv fra en allerede jinxet brudekjole. Hvem legger en elsket kjole ut til salg pá ei 2nd hand sjappe? OG er ikke det som skjedde nár du faktisk var i denne kjolen et solid nok bevis pá dette faktum!

  Nei Frökna, her er det nok noen andre som har státt for jinxingen og du er ikke annet enn et uheldig offer som har gjort det eneste riktige man kan gjöre mot slike ting.

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  October 30, 2007 15:47

  Takk Örn, jeg kan visst alltid stole på deg for å få meg på rett kjøl igjen. Det var selvsagt kjolen som var jinxa, ja :-)

  Anonym: Bra :-)

  [Reply]

  Reply
 3. Esquil

  October 30, 2007 20:42

  bryllupet er ikke jinxet før brudgommen har sett deg i brudekjole, og siden du har lagt ut bildene i bloggen trenger du altså bare å finne noen som hverken var på festen eller har lest bloggen.

  synd for oss.

  [Reply]

  Reply
 4. Frøken Makeløs

  October 30, 2007 23:25

  vampus: ok, jeg glemmer det :-)

  krissy: melodramatisk? jeg? ;-)

  esquil: jaha, du hadde friertanker? damn.

  gretten: hvordan går det an å takke nei til lun voksenkontakt? :-)

  minneapolise: et veldig, veldig godt poeng!

  [Reply]

  Reply
 5. elx

  October 31, 2007 11:57

  Amen til det minneapolise skriver!

  En brudekjole er ikke annet enn et plagg før man har investert mye mer enn penger i den…
  Og forhåpningene om et strålende Halloweenparty er liksom ikke helt det samme som forventninger til “happily ever after” sammen med Mr Right.

  Har forøvrig en (ugift) venninne som samler på brukte brudekjoler; kjøper på brukthandler og ebay, the more hideous the better. Og jeg tror ikke hun har jinxet verken det ene eller det andre heller :)

  [Reply]

  Reply
 6. Frøken Makeløs

  October 31, 2007 12:36

  örn: :-)

  elx: wow, hun samler? synd jeg ga bort min da, ellers kunne hun jo fått den. og.. dette er sikkert et dumt spørsmål fra en som aldri har skjønt hvorfor folk samler på noe som helst, men – hva skal hun med dem?

  [Reply]

  Reply
 7. Tonita

  October 31, 2007 18:23

  Ser du har fått nok trøst og støtte allerede fra de ekte gode støttene.
  100% enig – ingen fare for bryllupet nei. Og uansett, – du ville garantert ikke ha ønsket å bruke reparert og renset kjole med bare litt filler i rygge, en anelse rester av rødvin, snørr og tårer – (det var ikke spy på den også vel?).

  Opp med haken flotte frøken. Og skriv mer til oss, – vi elsker å lese deg vet du. Du opplever så mye, du underholder oss så bra.

  [Reply]

  Reply
 8. Frøken Makeløs

  October 31, 2007 22:05

  tonita: jeg har verdens beste lesere, deg selv inkludert!

  lover å fortsette å skrive så lenge jeg syns jeg har noe å skrive om. og muligens litt til etter det :-)

  [Reply]

  Reply
 9. elx

  November 1, 2007 13:37

  Hun samler bare på sånne skikkelig groteske dorullkreasjoner, så mesteparten er (ikke overraskende) fra USA. Samt en helt horribel sakk fra et tex-mex bryllup som ser ut som om et esel har spist, og så kastet opp, femten brudekjoler og noen har sydd den sammen til én… Det gjør faktisk litt vondt i øyne og hode å se på den!

  Hvorfor hun samler tror jeg ikke hun vet selv engang, men hun sa engang at hun kommer til å gjøre det så lenge hun har plass og råd. Hver sin lyst!

  [Reply]

  Reply
 10. Frøken Makeløs

  November 2, 2007 00:05

  Jeg kan jo tenke meg mer plassbesparende hobbyer, men som sagt; har aldri skjønt meg på sånne samlere..

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


5 + one =

CommentLuv badge