Kontortøys

, , Leave a comment

Jeg har endelig utført dette stuntet på sjefen min. Når hun i en (hvertfall delvis) seriøs diskusjon om arbeidsmiljøet på jobb sier at hun gjerne vil ha flere practical jokes på kontoret, så burde hun ganske enkelt forvente at noe sånt som dette vil skje.

Dog er jeg litt usikker på om jeg burde bli smigret eller snurt over at hun ikke skjønte at det var jeg som hadde gjort det før hun hadde spurt tre av mine mannlige kolleger om det var de som var den skyldige. Tøyser menn mer enn kvinner? Blir jeg ansett som en kjedelig snerpe på jobb? Trodde hun ikke at jeg hadde datakunnskaper nok til å utføre et sånt stunt (og jeg som er it-girl og alt, hmpfr)?

Vel, moro var det lell så nå overrekker jeg stafettpinnen til dere alle. Sjefer trenger å tøyses litt med, særlig når det er sommer og sånn.

(Btw; Det spiller visst ingen rolle om man trykker alt gr+piltast eller ctrl+alt+piltast, resultatet blir det samme)

 

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


9 − = four

CommentLuv badge