Likheten mellom en mann og en leilighet

, , 4 Comments

I begynnelsen var alt veldig enkelt, den gang vi bare akkurat hadde blitt enige om å kjøpe leilighet sammen. De eneste kravene vi stilte var at det skulle være en treroms med balkong som lå sentralt i byen. Det var før vi begynte å se på boligannonsene. Jo mer vi så, jo mer kresne ble vi. Den ene leiligheten hadde en dårlig planløsning, den andre en skyggefull balkong. Og plutselig var det ikke nok å bo sentralt, vi ville flytte til et hyggelig strøk med trivelig utsikt også.

Det er omtrent som dating. Som fjortis er man temmelig ukritisk; er han sånn passe kjekk og i tillegg interessert så er man brått dødelig forelsket. Så møter man etterhvert flere menn, noen er snille, noen pene, noen rike og noen morsomme – og til slutt vil man ha alle gode egenskaper herfra og derfra komprimert sammen i en eneste mann. Det er mildt sagt en utfordring.

Men hei, jeg fant jo mannen jeg lette etter, da må det vel gå an å finne leiligheten også?

Illustrasjon: Panteropinco

 

4 Responses

 1. Benedicte

  July 26, 2009 04:36

  Åh, kan jeg bare spørre hvor og hvordan du fant “mannen i ditt liv” (kanskje jeg kunne droppet hermetegnene, tok de med for sikkerhets skyld)?
  Jeg skjønner liksom ikke hvor disse bra mennene finnes. . Ikke at jeg har lett verken grundig eller lenge, jeg er rett og slett bare litt uinspirert.

  Må ellers si at jeg oppdaget bloggen din i dag (natt faktisk) og har veldig sansen for hva og hvordan du skriver. Blir nok et bokmerke her!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


+ eight = 10

CommentLuv badge