Litt her og litt der

, , 9 Comments

Det går visst litt opp og ned med bloggfrekvensen, må bare beklage det altså. Det er ikke alltid like god tid til å sette seg ned og skrive langt, men hvis du savner litt oppdateringer herfra så kan du kanskje begynne å følge meg på Facebook? I hine hårde dager opprettet Bare Thomas en side der inne for meg og nå har jeg endelig somlet meg til å be han om admin-rettigheter til den. Så der finner du nå både info om nye bloggposter og korte statusoppdateringer av den trivielle, hverdagslige sorten. Kanskje noen bilder etter hvert også?

Dessuten har jeg opprettet en profil på Bokelskere.no – som er et genialt sted for å finne nye bøker. Det eneste jeg ikke helt skjønner er hvilken tilleggsverdi det egentlig gir meg å ha profil der – man har jo tilgang til all informasjon, anmeldelser og anbefalinger også uten profil. Men kanskje noen kloke, rutinerte bokelskere kan opplyse meg?

 

9 Responses

 1. Findus

  June 7, 2011 14:34

  Det som er bra med bokelskere, er at du kan holde oversikt over det du har lest. Jeg leser mye, så jeg glemmer fort hva jeg har lest eller ikke. Og så kan du diskutere med andre om du vil, det syns jeg er kjekt, om det er ei bok jeg har likt kjempegodt, eller evt. ikke likt i det hele tatt.

  [Reply]

  Reply
 2. Martine

  June 7, 2011 14:43

  Og det som også er fint med bokelskere er at om du finner noen du har lik boksmak som, så kan du finne ideer til bøker du kanskje kan like. Eller du kan lese andres anbefalinger av en bok, som jo er fint, for om det er masse negativt om boka, kan du jo heller finne en annen du vil lese :P

  [Reply]

  Reply
 3. T

  June 7, 2011 16:50

  Sannelig, jeg oppretta faktisk profil der inne i går. Jeg liker også muligheten det gir til å ha oversikt over hva jeg har lest, og få ideer til nye bøker jeg vil lese som de to andre skriver. Dessuten kan man legge inn hvilke bøker man ønsker seg. Ofte får jeg ideer til bøker jeg vil lese når jeg ser boklister eller annmeldelser der inne eller andre steder på nett, eller nettopp har lest en bok selv og vil lese fler av samme forfatter. Derimot når jeg står i bokhandelen husker jeg ikke noen av disse bøkene som jeg har tenkt hundre ganger at jeg må lese. I framtiden ser jeg for meg at jeg da skal logge meg inn på bokelskere via iphonen og få opp lista. Sikkert også nyttig når det nærmer seg jul/bursdag og folk lurer på hva man ønsker seg, da klarer jeg heller aldri å hoste opp noe.
  Jeg har tidligere prøvd bokklubbens tilsvarende side (bokvenner), og amerikanske librarything, men jeg synes det gikk enklere å legge inn nye bøker på bokelskere så jeg tror jeg kommer til å holde meg der framover.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Ideen med å gå inn via smarttelefon når man står rådløs i en bokhandel høres veldig bra ut. Jeg mangler bare smarttelefonen (ja, jeg er den aller siste i Norge som fortsatt har gammel, usmart telefon..) men når jeg en gang får meg det..! Og bursdagsønskeliste er også lurt!

  [Reply]

  Reply
 4. Tea

  June 8, 2011 19:01

  Tror du vil like: “Alltid beredt til å dø for mitt barn”.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Oi, ja! Den har jeg sett en gang for lenge siden og så glemt helt bort. Men selvfølgelig må jeg lese den! Takk, takk, takk for påminnelsen!

  [Reply]

  Reply
 5. Ege Denne

  June 9, 2011 16:07

  Regner med å dabbe av jeg også, med bloggingen dann og vann… Men akkurat nå føler jeg meg inspirert. Og du har jo mye å by på når du vil, er ikke det det viktigste? at du blogger når du vil?

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Absolutt! Hadde en periode der bloggingen ble litt pliktløp, men det ble jo helt meningsløst. Så nå blogger jeg akkurat når det passer meg :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− 6 = two

CommentLuv badge