Mitt budskap til verden

, , 2 Comments

Thomas Moen har et prosjekt gående hvor han utfordrer alle (bloggere) til å skrive sitt budskap til verden på hånden og ta bilde av den. Prosjektet (som etterhvert har vokst seg stort, 130 bloggere er med så langt) er inspirert av denne nydelige videoen – resultatet av en lignende oppfordring som den Thomas nå sender ut i det norske bloggelandet. Planen hans er å samle alle de norske budskapsbildene i en video, den gleder jeg meg til å se!

Jeg syns det er et glimrende tiltak og hvis du ikke allerede har blitt med, så burde du kaste deg rundt og ta bilde av hånden din med noen velvalgte ord. Har du ingen blogg så kan du kanskje laste opp et bilde til Flickr for eksempel – og har du ikke lyst å ta bilde i det hele tatt, så kan du gjerne fortelle meg her i kommentarfeltet hva du vil formidle til verden.

 

2 Responses

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


× five = 40

CommentLuv badge