Sommer i Son

, , 1 Comment

Denne helgen har jeg vært på hyttetur i Son sammen med fine folk. Det øsregnet da vi kom fredag, tørket opp på lørdag og da vi våknet søndag morgen var det strålende sol.

Denne helgen har jeg drukket morgenkaffe på svabergene, lest noen sider i en ny bok og skravlet masse. Jeg har ledd og lekt og spist bringebærsorbet. Og så har jeg ligget i armkroken til Helten min, helt nede ved sjøen, mens ungen vår sov. Det klukket hyggelig fra små bølger, solen prikket i ansiktet mitt og jeg kjente lykken som kilte meg under tærne.

Denne helgen har vært årets aller lyseste og selv om jeg ikke har vært ute og dinglet halve natten som jeg pleide å gjøre, så sørger en nattesulten liten gutt for at jeg hvertfall ikke sover bort hele sumernatta heller.

Håper dere også har en deilig sommer!

 

One Response

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


four + 4 =

CommentLuv badge