Ups, semifinale mot NRKbeta!

, , 6 Comments

Jippi, jeg har kommet meg helt til semifinalen i Den Gyldne Q! Takk igjen alle nydelige mennesker, for stemmer og heiing!

Nå skal jeg imidlertid konkurrere mot selveste NRKbeta, de flinke folka som skriver om “media, duppeditter, bits, bytes, programmering, foto, video, mediesentre og andre viktige ting her i livet” og har hundre millioner lesere. Hvertfall nesten.

Vil dere se meg videre til finalen så er det altså bare å stemme på harde livet. Motstanderens lesere er visstnok ikke blant de flinkeste til å legge igjen stemmer i kommentarfeltet (som teller dobbelt, sånn cirka) så der ligger kanskje muligheten for å overvinne Goliat?

Vil du fortsette å stemme på meg eller noen av de andre i semifinalen, er dette stedet å gå. Jeg regner med at det går an å stemme både i dag og i morgen.

Illustrasjon: Dukal

 

6 Responses

 1. Tove

  November 13, 2009 09:16

  Stemmer er avlagt! Håper du går til finalen. Men hva skal en velge mellom deg og Hjartesmil? Drømmefinale, men et mareritt å stemme på!
  Heia Makeløs!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− four = 4

CommentLuv badge