Utdrikkingslag

, , 9 Comments

Innimellom overrasker man seg selv, for eksempel når man oppdager at man nærmest er blottet for nerver og stress, til tross for at ens eget bryllup brått bare er få uker unna og planleggingen antagelig er langt fra i rute – i følge de som forstår seg på denslags. Jeg er virkelig ingen bridezilla. Og det er altså litt overraskende, men det kan jo hende at samlivet med den kommende brudgom – verdens minst stressa mann – begynner å sette sine spor.

Men om ikke vår egen planlegging er i rute så har vi da forlovere med egen agenda og timeplan, så nå er jeg i det minste ettertrykkelig drukket ut. Og det er i grunnen helt forferdelig trist, for du store min så morsomt det var! – og nå er mitt livs eneste utdrikkingslag så sørgelig over.

Frøken Fräken er forlover og hadde – sammen med co-forlover Homovennen – snekret sammen en aldeles fantastisk dag. Riktignok viste det seg at Helten er verdens aller dårligste til å juge og komme opp med troverdige bortforklaringer og coverhistorier sånn at jeg begynte å ane ugler i mosen allerede torsdag formiddag. Men det gjorde jo egentlig ingenting for da fikk jeg et par fine dager til å gå og glede meg (og at den kommende ektemann er en dårlig løgner er jo strengt tatt bare et pluss).

Dagen startet med lunsj hos Homovennen med verdens aller fineste venner og så spaserte hele gjengen opp til et dansestudio i Nydalen hvor vi skulle spille inn musikkvideo. Og siden vi er gamliser fra nittitallet med ironisk distanse og fabelaktig humor, så skulle vi ikke danse en sånn der se-på-oss-så-deilige-vi-er-og-så-bra-vi-kan-riste-på-rumpa-dans. Neida, vi skulle lage videoen til Wuthering Heights med Kate Bush. Og grunnen til det er en gammel historie som du kan lese om her.

Å herremin, så moro det var! Og det som var så bra var at det var (tilsynelatende) moro for alle – det kjipeste som fins er utdrikkingslag hvor alle står og ser på at bruden gjør noe som bare er gøy for henne (eller eventuelt at det bare er gøy for de andre). Eller, aller verst – at alle betaler en uanstendig sum penger for at bruden skal dra alene på spa. Hallo, hva er poenget med det da??

Videoen skal visstnok vises i bryllupet og jeg gleder meg helt vilt til å se oss alle sammen løpe rundt i røde kjoler, fremføre vår koreograferte dans og vaie grasiøst som trær i vinden. Hoho!

Så gikk vi ned langs elva i solskinnet og skravla og ble enda bedre kjent og så var det mer vin og kaffe og kos i hagen til Frøken Fräken, før vi spiste spleisetapas og drakk enda litt. Og så hadde de filmet Helten som fikk spørsmål om meg og oss og jeg måtte gjette hva han hadde svart. Veldig veldig gøy! Hadde en del feil men klarte å gjette riktig på hvor ille han syns morraånden min er (ganske ille), hvorfor han vil gifte seg med meg og hva han må si for at vi skal bli venner igjen etter en krangel.

Til slutt var vi bare fire igjen, hvorav Homovennen – som var husvakt for Frøken Fräken – var farlig nær ved å sovne. Så da tok vi tre gjenværende småbarnsmammaene hintet, ryddet pent etter oss og tok kvelden.

Ingen skandaler, med andre ord. Ingen ble for fulle, ingen kranglet og ingen grein (kanskje jeg grein bitttelitt, men det var i så fall bare av glede). Bare solskinn, morsomme aktiviteter, nok vin, god mat og helt fantastiske mennesker som så ut til å ha en strålende dag alle sammen.

Tusen millioner hjertelig takk!

 

9 Responses

 1. Ulrikke

  April 30, 2012 22:25

  Syntes det hørtes ut som et fantastisk flott utdrikkningslag! Da ei venninne av meg skulle gifte seg, planla forloverne bare fæle/flaue ting hun måtte gjennomføre. Syntes skikkelig synd på henne :p

  [Reply]

  Reply
 2. Ingrid

  May 1, 2012 10:36

  Hahaha, fantastisk! Den musikkvideoen skulle jeg gjerne ha sett! Var selv i utdrikkningslag for noen helger siden og det var så kjekt. Bare hygge og god stemning. En god dose cava og litt sumo-bryting.:)

  [Reply]

  Reply
 3. Tone

  May 8, 2012 19:13

  Vet du, disse lykkelige innleggene dine lyser faktisk opp hverdager som er litt grå for tiden. Jeg er glad du har det bra – og ikke minst at du klarer å formidle godfølelsen så godt over O’ Store Internett. Takk!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Så hyggelig å høre, nå lyste du opp dagen min! Håper dagene dine snart blir litt mindre grå :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


six − = 5

CommentLuv badge