Vil du hjelpe oss med å selge leilighet?

, , 6 Comments

38_590135532_xlI vinter gikk vi nærmest gjennom en eksistensiell krise da vi prøvde å bestemme oss for hva slags hus vi ville kjøpe. Skulle vi satse stort, ta opp maksimalt med lån og kanskje finne drømmehuset? Eller skulle vi gå for et moderat antall kvadratmeter, med håp om mindre stress, bedre tid og lave boutgifter?

Vi valgte det siste. Og jeg gleder meg stort til å flytte inn i det lille rekkehuset vårt til sommeren – ikke minst fordi jeg hører rykter fra mange ulike kanter om et veldig godt bomiljø for både små og store. (Det er spesielt fint fordi vi flytter fra en gjeng særdeles hyggelige naboer som vi kommer til å savne).

Så med litt tungt hjerte skal vi nå selge vår fine, fine leilighet. Søndag og mandag er det visning og vi håper at det dukker opp supermange bra folk!

Derfor blir jeg helt enormt glad og takknemlig hvis du vil hjelpe oss med å spre finn.no-annonsen! Kanskje noen av Facebookvennene dine er på jakt etter leilighet uten at du vet det? Kanskje venninnen din oppdager at hun faktisk trenger kjøkken med spiseplass til ti personer – selv om hun egentlig ikke var på utkikk etter nytt sted å bo?

Vi drømmer om familieliv med lave skuldre og god tid til hverandre. Vil du hjelpe oss på veien?


 

 

6 Responses

 1. Ellen

  April 12, 2013 10:26

  Lykke til med salget – flott leilighet! Vi er i samme situasjon som dere: bor sentralt i liten treroms, venter nr. to og lurer på hvor i all verden vi kommer til å ende opp. Kan jeg spørre deg hvor (ball-park) dere har endt opp? Suburbiasteder med godt bomiljø er veldig interessant for tiden. :-)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Send meg en mail du :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− 4 = five

CommentLuv badge